Sunday, 13 July 2014

Korang wajib ada ini!!!!

Salam ramdhan ollss *gedix kau ek

Penah x dgr psal powerbank?? Ap kbndenye itu?? Penting sgt ke???

Ok, powerbank ni fungsinye mcm talian hayat untk smartphone korang bila korang pegi travel dll, if tetibe korang tgh main internet dlm kete, bateri tetiba low *if u r using samsung, u will know... So wanie cuba cari pb untk ksayangan wanie ni spaya dia x mati mngejut *ekekeke, perkara ni terjd lpas my bro mnunjuk nunjuk pb nye d atas batang hidung ku ini *xleh nk kato gapo, akhirnye daku pegi mngusha pb yg cute mute d insta with my papa *papa blanja!!!

Akhirnya hati wanie terpikat dgn pb brand Pineng PN 938 nim
Wanie bli bnyk aritu sbb parent blanje, huhi
Yg pink cm sabun tulah my fav pb n yg putih tu pon my pb jgak, huhi *tamak haloba, pb2 wanie ni berkuasa 10k mAh ek, setiap satu tu bleh cas fon wanie sbnyk 2 kali je (im using samsung note 3)... Yg penting bila bli pb ialah ORIGINAL k, if not mcm2 bleh brlaku cm pb meletuplah, rosak lh, bleh mnjahanmkn tepon lh n so on, please beware ek, wanie beli pb putih tu around rm60 n yg pink tu rm85 -tamat bhg pb-

Spt dlm gmbar tu, bkn stakat pb je ad kn mlahan monopod n bluetooth shutter pon ad... So wanie nk ckp skit, sape yg gila selfie *like me -_- korang wajib ad satu tau, wanie minat wane merah tp pink je ad so i grab wane tu, mmg superb rupenye bila bleh brmonopod ni iaitu bleh nmpk keadaan skeliling xde lh muat kepala kau je dkt skrin kn? Kn? Huhi, so wanie beli skali sume tu untk berselfie d hari raya nnti so snng
Let me take a selfie with my monopod
Nilah hasil gmbarnye, mmg suka lh klu bleh brmonopod ni , nk2 bila ad bluetooth shutter lg, xyahlah korang set timer kt fon or ape just tekan remote shutter tu n ia akn snap pic korang smpai korng brhnti tekan *wanie x berhenti k, bahaa

So ap tunggu lg, pegilah beli skarang n jgn lupa ajk wanie bergmbar skali *is it possible, mehmehmeh

Keep calm n let me take a selfie

Bye n have a nice day!!!

Review: Eye Mask o_o

Salam Ramadhan kpd sluruh umat Islam d dunia *beehee

Cmne nk start ek, oklah, cmni citenye, aritu wanie ad dpt freegift drpd seorng seller n bgitu excited nk cube *mata ku dh nk terkeluar terjelepok ke lntai, bahaa

So, mlam tu trus wanie gagahkn diri untk mncuba *over sgt, wanie bkak perlahan lahan sbb dlm tu ad air *dlm sbaldi mgkin ekekeke, then time nk amik tu dh tumpah skit air dia tau sbb wanie x brjati hati kot lgpon first time cba sbb mata dh bngkak x ckup tidur

Setelah pmbaziran itu trjd, wanie kasi tepek2 bnde tu kt area mata *lntaklah cmne pon rupenye asalkn dia duduk d tmpatnye, mata mmg rsa fresh time pkai k sbb mnde tu sjuk n mmg wanie suka bnde sejuk2 nim, teeheee, then wanie pon ....... selfie *ekekeeke

Sory sbb xde gmbar yg smpat diambil krana trlalu excited pkai bnde tu n trus selesa nk msuk tidur krohh krohh, perubahan kt mata wanie xdelah nmpk mana sbb mata daku ni x teruk mna dark circle n eye bagnyem, just biasa2 sbb wanie bknnye jnis burung hntu ek ..

N sorry once again sbb wanie x thu hrga bnde ni, x pernah search pon lg but i bet it is not that expensive, lgpon dlm few days lg seller tu nk bg lg eye mask tu k, inshaAllah next time wanie tgkap gmbar n post besar2 dlm blog ni * jgn tergoda dgn mataku ek, mehmehmeh

Itu shj yg dpt wanie gtau sbb ksuntukan masa sgt arini *adess, lisan bm x cari lg...

Goodnight n have a good time *niat puasa esk k, beehee