Thursday, 5 June 2014

Review : Serum Panacea

Assalamualaikum w.b.t *harini daku lbih sopan



Ok, lets start, wanie ad muka yg mmg x cntik, penuh bijik jerawat, blackheads dtmbah dgn oily lg, so sbb wanie ni girls pepaham lh, girls ni kn jnis yg sgt sgt sgt mnjaga penampilannye *to boost ur confidence, jd search lh dkt pacik Google ku yg suke pkai bju warna warni ni, then terserempak ngan serum Panacea beauty *klu x silap ambe, sbb botolnye sudahku lempar kedlm bakul cntik a.k.a tong smpah, bahaaa




So, psti rmai trtnye-tnye berkesan ke x?? Ok x? Cun x skang?? Jwapannye tdk! Hasilnye d muka wanie x spt yg dgmbarkn -_- *indah khabar dr rupa, pnyelh bnyk testimoni then tepikir xkn daku je x mnjd?? Ntahlah, nk kata x ori mndenye dbeli dr trusted seller, tp first time pkai mmg miracle bila ad bijik putih kt muka yg dhh melekat nk dkt stahun tetbi kecut bila pkai, trus rsa excited n tepikir cmnelah rupa ku dlm sebulan lg
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Teksturnye beginilah -_-

Nothing, parut x ilang, jerawat x kurng, yerp bnde ni bleh pkai n minum so wanie dh try both way, serum ni maybe x jd kt wanie je kut sbb rmai bg feedback best or maybe tu slah satu taktik ke pun x thulh, sbb wanie pkai almost every night *sbb jerawat tumbuh brtubi-tubi, but ad satu serum bkn shj gempak kt internet ttp jga dpt mngecutkn jerawat ini (akn daku ceritakn mngenai serum trbaru ini d entri selanjutnya, SABAR), brsmbung kpd tajuk sbnar, serum ni x brape mmuaskn hati wanie ler


Ad time pkai tu jerawat surut but that things happened so rare ok, wanie dptkn bende ni scara online n dh x ingt sape seller bnde ni. Wanie dpt dgn harga RM90 instead of RM95, tp rasanyye skang dh makin kurng kot harganye, so bnde ni wanie dh x pkai skang n wanie gnti dgn serum yg jdik feveret wanie skng!!! Tu je pndapat wanie tntg serum ni, xde niat nk mnjatuhkn nama produk ni atau pape tp just nk bgtau pngalaman gne serum ni slama 3 bulan sbg guideline kpd yg bru nk cuba serum ni, sory x bgtahu psal serum ni scara details sbb i totally forgot about it, hehe *wanie yg nyanyuk




Wassalam drpd wanie n have a nice day, may Allah bless my superb readers!!! :-*

2 comments:

  1. Baru bli online... nnti cuba pulak kulit saya harap2 menjadi... insya Allah

    ReplyDelete