Thursday, 3 April 2014

WeChat so WeKenal

Hye readers!!!!

Ok, skang zaman yg cukup canggih, plbgai medan sosial yg ad d atas skrin tepon skang, xde kire ktinggalan zaman *sdap je kn cop org tu sbg ketinggalan zaman, skang mmg sy aktif dgn WeChat sbb sy mlas nk tutup2 mcm fb, so sy gne wechat yg free n trnyate lbih mdah, rmai yg gne utk mnjlnkn bisnes dorng kn? kn? *kite pndai tgk org bisnes je, tp kite x pndai

Habis smpai situ, so lets WeChat ID - Wani_Nita98 (ad gmbar syifa)


So inilah mndenye, brwarna hijau+putih dan brmata hitam serta tiada mulut mahupun hidung *xde kne mngena

WC ni korng bleh wat group chat, send gmbar, rekod suara, hntar sticker n more, mnde ni pun ad moments(mcm kite update status kt fb) n skang dia dh wat stail wechat cm twitter so dpt rasa cm kite ad twitter ler, hehe *angan2 mninggi, mnde ni main function nye mcm line n whatsapp jgak, xde prbezaan, bnde yg sama cume yg lain xde moments n wechat ni x dsertakan no telefon


So apa lagi?? Jom meriahkn wechat n jgn lupe add kite yg kkurngan kwan atau lbih tepat kurng kasih sayang, bahaaa

Happy reading and have a nice day :))

No comments:

Post a Comment