Saturday, 5 April 2014

Kau Terpaksa Aku Tinggalkan TT_TT

Hye readers,

! sila baca sampai habis agar tidak menimbulkan sebarang salah faham

Kite bile buat blog kita xleh duk d bwah tempurung kn? *ececece bm ayat aku
Of course kita kne blajar mngenali org lain yg juga hidup sbg blogger, so msti kite akn buke bnyk blog untk brknalan dgn rmai blogger kt luar sana sama ad laki atau perempuan
Bile nk bukak blog tup2 TERSEKAT-SEKAT sbb ad rmai yg suke hias blog dia kn?? kn??

Wanie penah bukak byk blog dlm satu masa sbb bnyk gile yg tulis artikel yg mnarik tp ad sesetengah blog tu loading dia smpai 10 minit tp x kuar2, org lain dh 8 n3 dia aku baca kau sumbak kt situ *maaf kasar sikit, nk2 diri ini tdk dlahirkn sbg manusia yg pnyabar trus tutup, tu time internet laju, klu time internet slow, mahunye berjam ak tunggu loading x kuar2
Bnyk reason blog jd lembab contohnye spt hiasan blog yg trlalu sarat dgn widget, so trpaksa aku tutup untk tgk blog lain, sometime bile kite nk follow dia bile tekan butang follow kuar plak iklan widget *20 kali ak tekan butang follow, maybe sbb berat sgt smpai button follow n widget trtindih *konklusi sndiri ni sbb penah jd kt diri sendiri, so ------>
Wanie ckp ikhlas untk mnegur sbb rmai kwan wanie yg brpendapat serupa sbb tu skang blog wanie dh x secute dulu, keh5, sbb habis sume dibakulsampahkan, haritu kwan wanie komplen psal blog yg ad lagu, cube korang byngkn klu korng bkak bnyk blog on the same time msti bnyk lagu yg dimainkn n sume lagu lain2, ad yg remix, ad yg jiwang, habis sume brcmpur x ke sedap bnyinya?? *perli, buang masa jgak klu kite nk cari mp3 dia untk tutup satu2 lagu *sometime ad blog yg hide mp3 dia, saja nk main hide and seek ngan aku
Jadi, demi kebahagiaan brsama, mari kita minimal kn hiasan d blog kite yerp, sbb mkanan klu manis sngt pun x sedap k, hope x mrah sbb kite sndiri pun penah wat perangai cenggini, post x bnyk pun tp blog penuh ngan plbgai haiwan dpelihara, skang tgk cmna, xde ap dh, sume haiwan dh dijual kpd org lain, ekekekekeke


Happy reading n have a nice day

*kite suke baca blog yg cpt loading, bahaaa

3 comments:

  1. Macam blog dira jugak sgt simple. hehe Dira dtg balas kunjungan dan follow :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Dira sbb sudi jenguk blog simple ni n follow, yeay dpt kwan baru :)) huhu

      Delete