Tuesday, 29 April 2014

gadis BIMBO *aummmm -__-

hyep my frens n readers,


apa itu bimbo??
----> bimbo ialah org yg cantik/hensem tp tidak pndai berfikir, faham kan??? *kira fham lh tu


so, ap ciri2 bimbo ni, yup, jom wanie share sbb ad satu org bdak ni wanie suspek dia bimbo, mehehehehehe

1. perempuan mcm ni ska gelak kuat2 dgn suara yg nyaring (dahagakn perhatian nmpknye), n dorng rasa comel bile buat cenggitu

2. mereka suke mnyanyi sbb rasa suara mreka sedap walhal lbih truk drpd katak yg mmnggil hujan

3. mreka seorg dramaqueen, mreka akn feeling lbih d ats bnde yg gile over remeh, keekeekee, contohnye, bila dorng blaja tiup chewing gum tp xleh dorng akn mnangis smbil mratap-ratap

4. mreka sula dgelar bimbo kerana berasa perkataan itu sgt comel dgn diri mereka


Inilah antra sifat dorng yg wanie dot list out-kn, bahaaa, klu bca cm xde org yg prangai cnggini, tp sbnanye ad cme ssah nk detect pd awalnya, lame2 perangai dorng kite dh bleh nmpk dh sbb dorng slalunye nk cari perhatian je, wanie lyan je org gni cme x ikutlh prngai dorng tu, kite kne pndai bile nk brkwan kn? kn?

Gadis spt ini slalunye x brape rmai kwan prempuan kerana lbih cnderung mmilih rkan lelaki sbg teman rpat, klu adaoun yg brkwan dgn dia slalunye mreka spesies, kuekuekue :P

Gadis bimbo jga slalunya mint mlakukn aktiviti yg dpt mnonjolkn dri mreka agr lbih dkenali rmai, mreka jga tdk kisah akn pndangan irg lain trhdap diri mreka, hah?! Rupanye bgini dhsyat sifat mreka, ni pon wanie dpt mlalui internet dan majalah, n bila wanie compare 'suspek' tu dgn ciri2 yg trtera, mmg tdk silap lg

Tdk slah klu nk dkenali rmai tp biarlh mlalui cara yg betul dan jgn smpai mnjatuhkn maruah sndiri pula, bnyk cara untk dptkn perhatian,

so girls, mind your manners ek, jgn smpai org mnympah ngan kita sbb bla org dh nyampah sukar untk kita ubah blk pndangan dorng trhdap kita tau!


so thats all 4 today, hope this short n3 dpt mnyedarkn sume bimbo d luar sana, bkn nk marah atau komen pape just nk org spt ini tdk mmbuat org

No comments:

Post a Comment