Thursday, 6 March 2014

Review Vaseline Healthy White - Instant Fair

Hye my double triple superb readers, mehmehmeh *bngga x korng??

lets start, haritu *bkn haritu, tp dh lama zaman dh pun, wanie nmpk iklan vaseline ni yg lotion dia boleh putihkn kulit serta-merta shingga bergnda-gnda kecerahnnye, so wanie excitedd jap lalu terkedu n nyamuk gigit terus mnngis *skali lg berperngai meroyan di sini

so, wanie g watsons untk cari mnde ni, dlm 5 minit terus jupe sbb ad bnde yg mnarik perhatian sblum daku jupe botol lotion ni yg agk trsorok *pdahal terng2 ad banner tgh promosi mnde ni, ekekekekeke, so wanie grab n pay time byar tu

cashier: ni msti dh trpengaruh dgn iklan ni

wanie: eh xlah, aunty kite suh tlg beli, aunty kite mmg minat bnde2 cenggini *hehe, nmpk x permainan daku

blk umah excited nk pkai mnde ni



nilah mndenye ni, time malam mmg excited abes nk try pakai, patutlah bile pkai terus putih, mnde ni cm tinted lotion, bpak pekat, dh mcm foundation ak tgk, bile pkai cm putih mayat dh jd, tp lotion ni warne pink ok, hehe *girly- dari luar botol smpai dlm pun pink, wanie x ingt brape ringgit tp dlm lingkung RM13-15 je yg botol besar ni, hehe, so sape nk try tgk berkesan ke x boleh pegi beli, skng ni dh murah dh, aptahlagi klu bli yg btol besar tu

my rate:3.5/5

bubye, happy reading n have a nice day my dear!!! ;))

No comments:

Post a Comment