Monday, 3 March 2014

Manusia Sumenye Sama -__-

hey readers, penah dgr soal kwan pilih kwan???
mcm mne tu??
dorng mcm pilih kwan yg dorng nk n build group, then no one kacau this group klu xnk kene mkn *berehat brsama kitkat, eh, nape kau nk main group ni hah??

remember, we are same!!! xyah nk milih sgt lh
klu korang just nk build grup untk rasa korng hebat sgt, rsanye x perlu kot, then bile ad kwan wat salah korng booo ramai2 *korang perfect sgt?? 
Fahamlah perasaan org lain, maybe depan korng nmpk dia sengih cm bleh accept, tp mulut n hati kata lain bro n sis, so respect others klu nk dorng respect kau, klu nk tunjuk hot *ni yg ak plg nyampah, cm kau hot sgt, kau burger bakar ek?? so slalunye dlm satu klas msti ad geng yg hot n geng yg kool, pastu ap jd, yg xde geng tu suam2 kukulah yerp??? mnde ni x patut, kite bkn cm zman prasejarah dlu yg main puak2, kite dh maju, apa slahnye kite kwn ngan sume *dorng sume kn manusia?? -_-

Lagi annoying klu dorng cm wat muke time korng lalu, of course kite akn pike mcm2 then bile tnye:

Miss A: nape pndang2 ni??

Miss B n the GENG: bile plop kitorng pandng kau?? perasan r kau ni, kitorng pndng dinding r

(perlu ke korng pndang dinding hah, sumbak!!)

Then bile dorng sume ngumpat psal kesombongan korng, mulelah korng naik angin, abes geng kau, kau pnggil cm perarakn, saja nk wat kontroversi dhlh korng tu kaki gosip, abes korng nk tahu, sape yg berak dlm tandas tu, sape yg mkn kt tepi longkang tu, sape yg kata aku x hot tu?? what???!

ini sgt memalukn, korng ingt kaum adam xde mulut untk ngumpat korang, a big applause sbb korng dh bg dorng modal untk borak2 ngan kwan2 dia, then klu dh tersebar korng mule lah main tuding jari n tunjuk muka bengis kn
ap korng ngumpat psal aku hah??




So daaaaaaaaaaaaa! Happy Reading :)

1 comment:

  1. Dah follow blog awk :)

    Mohon follow blog saya balik awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete