Wednesday, 5 March 2014

Katy Perry Hina Islam

Hye readers,

Haritu g sekolah, ad yg cite kt wanie yg music video Katy Perry- Dark Horse itu mnghina Islam, wanie x brape sure klu mnde tu betul atau palsu, maybe wanie dh trlmbat dlm mnde ni, ekekekeke, sume org dh tahu kebenaran tp ak bru terhegeh-hegeh nk cari *inilah diriku, x uptodate lgsung, kuikuikuikuikui

ap yg telah wanie baca yg dsertakn ngan bukti skali ialah dlm video tu trdapat seorng lelaki yg mmakai kalung yg ad nama ALLAH telah hncur spt ini



wanie tgk kt twitter n blog untk kumpul bhn bukti *bnyi cm detektif x??, hehe, then wanie pon tgklah vid tu sbb nk kn kpastian, wanie bru tgk smalam n nama Allah tu xde pon, wanie pun pening jap lalu rebah dan terhantuk kmudian hilang ingatan, kehekekekehehekleleekkekekee, ak merepek lg,, so keesokannye wanie ke sekolah n tnye kwan wanie pasal vid tu sbb wanie dh tgk dgn teliti mmg xde, so inilah jawapannye

cek kak wanie, dia dh blur-kn nama Allah tu apbila kite dpt tahu pasal mnde ni, memule dlu mmg ad

so, wanie berehat brsama kitkat untk pike2 jap, kekekekeke, so wanie rasa maybe betul ianye dh d blur-kn sbb klu tgk vid tu blk, rantai tu cm putus, maybe simbol Allah tu dh dsorok, sbb xknlah nk pkai rantai yg putus cmtu kn?? mybe lah mnde ni btul sbb wanie pun x dpt nk ckp jgak, takut fitnah, sbb zman skang rmai yg pndai photoshop ni *ak je yg x pndai sbnanye, 

korng caya atau tidak is up to u, wallahualam sbb wanie x smpat tgk vid tu sblum ia d-edit, tp dr suumber yg bleh dpercayai, dia tu ckp, dialah yg ckp bkn wanie, yg vid ni dia tgk sndiri n gmbar tu dia amek sndiri untk dtatap oleh kami sume ni, so mkin percayalah daku yg mmg mdah dklentong ni, hehe, ce korng cite skit psal mnde ni btul ke x

Happy reading n have a nice day, :)



No comments:

Post a Comment