Wednesday, 5 March 2014

Followers please come more :((

Hello peeps, :)

This is the 3rd day wanie mule serius dlm blog, sblum ni ad blog tp wat2 xde, dgn x layan blog skit pon, just sesuke ati intai gtu je, then tutup, buat blog since 2011 lg sbb kekawan sume ad blog, so kite gatal tgn nk wat juge dgn niat 'ap yg korng ad, ak nk ad gak' ekekekeeke, mnggeletas lh ak nim, then wat ler blog untk share memcam mnde yg ngarut, ntah sape baca, ak pon x thu, hish, hrrmmmm, sedih, dop meroyan sensorng

 :((

Then, suatu ketika, after 2 years, trnmpk ad org blog mmcam n jd feymes, n skali lg kite gatal nk tiru, hehe, tp kali ni, kite fike nk tulis just for fun tp xnk merapu n meroyan nnti merepek, wakakakakaka, lantaklah, tp alhamdulillah, after 3 days, adlah jgak peningkatan spt followers, kite dh ad followers baru, weeeeeeeee, excited den, kuakuakuakua, dh brape jenis nada ak gelak, x ke pelik ni......

Hye, follow ler kite klu sudi sbb kite suke follow blk org peramah ni, lgpun kite masih baru, so x thu nk cari blogger lain yg tulis best2 ni, jomler jd kwan kite, kite ktandusan teman ni, wkakakakaaka, *ayat simpati

followers kite sumenye kwan sekolah lama yg dh lama maju dlm dunia blog, kite je yg tr sekat2 lg, wanie just tahu nk hias blog tp x thu nk tarik perhatian readers sbb kite mmg x mnarik pun, hehehehe, plus dgn pemalu lg, so mmg x arh kn, wanie dh tekad, kali ni dh xnk malu2 dh, wanie nk g cari kwan dr sluruh malaysia, fb dh boring sbb bnyk kwan x on9, so blogger msti on9, buleh tkar2 pndapat kn? kn?

tu je rintihan dr wanie arini, just xnk blog terbiar jd wanie wat n3 merapu cmni, sory ek, hehe

Bye, happy reading n have a nice day dear
 :)

No comments:

Post a Comment