Monday, 17 March 2014

EXTERNAL Oh external

Hweyup, hehehehe*main2 plak bdak ni

Ok, wanie nk ckp psal external hard disk*baru je wanie beli after rasa dperlukan, sbnanye bnde kecik tp hebat ni bnyk kegunaannye sama ad untk pelajar atau org dewasa sbb ap??? yerh, sbbnye :


  1. bg pelajar yg gile running man atau drama korea, bnde ni merupakan kewajipan untk mereka simpan sgala adik-beradik, cucu cicit cite korea tu, hehe *contohnye daku inilah, tp xdelah minat mna
  2. untk pekerja yg mcm my daddy yg gile melambak bnyknye keje dia nk kene simpan dlm mnde tu
  3. untuk mereka yg dh bosan gune usb pastu bile penuh kne delete lh or beli yg bru
  4. untk my family yg suke tgk movie tp xleh bli cd*klu x jhanam cd tu dcakar adik daku yg lebih ganas dr sgala harimau, ekekekekeke
  5. lebih senng nk bwak ke mana2 untk ditonton(klu tv korng bleh ltak usb, korng boleh terus psang then tonton rmai2)
best kn?? korng pun patut dptkn satu sbb skng ni sume mnde on9, x perlu astro first ler, download dr internet je skang ni pstu simpan dlm external then cocok kt tv untk tonton ngan family *akhirnye sume trlelap depan tv, mehmehmeh
hi, kite sngt bergune ek, :P
bnyk jenis external yg ad d psaran, pilihlh ikut citarasa n sedap rasa anda ye, pastikn ad waranti ek, wanie pnye mcm yg kt atas je, x comey kn, nk wat cmne sbb kongsi ngan siblings kn, klu x dh ambik yg colourful n bercorak-corak tu tau, baru cheer, kne lah skit ngan daku yg joyful ni, ekekekekekeke, noti wanie

tq 4 reading my superb readers

bye, happy reading n have a nice day

No comments:

Post a Comment