Tuesday, 26 March 2013

Maybelline Baby Lips

Hellloooo guys,
today sy nk share pasal lip balm sy sy pakai n sy rs ok memakainye,
tgk kpd tajuk entry sy kali ni pasti u ollss dh tahu jenis lip balm yg sy pakai,
straight to the point---------->

Nilah dia maybelline baby lips tu, 
Bile sy pakai lip balm ni mmg rasa bibir sngt lembut ttp yg mnjdkn sy kurang selesa ialah sbb ianya melekit,
mmg best ler klu korang cbe pakai, klu sy ckp sini wat cam karangan x gne jugak sbb kite blajar mlalui pngalaman kn kn?
Rasa lip balm ni ad mcm2 flavour ikut yg korang pilih n dorang natural colour yg mmbikin bibir sy kelihatan spt x pakai pape just nmpk lembap je, so klu korang yg rase masih skolah <<like me !!!>> lehlh pakai cikgu x mrah key, skolah sy dbnarkn mmkai lip balm aslkn xde colour tp klu korang rase nk pkai mase g jejalan ke korang boleh try yg stu lagi--------->
 

this one mmg same je yg mmbezaknnye ialah ia ditambah dgn colour warna warni kehidopan, cewahhh,
ia melindung n melembap bibir shingga 6 jam n ad spf 15++, korang tahu kn yg kite mmerlukn perlindungan smasa keluar dr rumah n mende ni melindung kekadang sy pakai then sy lap ngan tisu supaya kulit mati sume trcabut drpd bibir n korang leh rasa yg bibir korang tu rasa lembut smacam n sy jenis yg ske gigit bibir smpai kekadang menggelupas but after sy pakai lip balm ni bibir sy SUDAH TIDAK menggelupas lg ek,
yelah bile bibir kering mmg rasa yummy smacam klu dpt tarik kulit bibir ni , ngeh3...


Sy syorkn korang pakai lip balm ni klu korng ad masalah bibir kering n 1 more thing x sume yg pakai lip balm ni akn dpt hasil yg sma spt sy tp insyaAllah brkesan!!!!

So hope korang enjoy!!!!